Olemme yhteiskunnalliseen viestintään ja journalismiin erikoistunut kollektiivi. Voit tilata meiltä kokonaisen lehden, julkaisun, juttusarjan tai kuvaajan ja toimittajan yksittäiselle juttukeikalle. Teemme myös digitaalisia tuotteita ja nettisisältöjä ja olemme tukenasi viestinnän kehittämisessä. Voit kysyä meiltä lehtiuudistusta, esitteen ideointia tai verkkotekstien viilausta. Lisäksi järjestämme tilauksesta työpajoja ja koulutuksia.
Työskentelemme ennen kaikkea järjestöjen sekä muiden yhteiskunnallisten toimijoiden kumppanina.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä ideoita!

SYKSYN KIRJOITTAJAKOULUTUKSET

Noonin syksyn kirjoittajakoulutuksissa pureudutaan työelämäteksteihin, haastattelutekniikoihin ja tarinallisuuteen. Kaikki koulutukset toteutetaan pienryhmissä. Näin pystymme tarjoamaan henkilökohtaista ohjausta ja palautetta. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti!

lue lisää

SYKSYN KUVAKOULUTUKSET

Tarvitsetko työelämässä mobiilikuvaus- tai videointitaitoja? Noonin suosituissa kuvakoulutuksissa otetaan oma älypuhelin haltuun ja opitaan sen mahdollisuuksista kamerana. Tervetuloa!

lue lisää

Reportaasi Koivikko-kodista

Noonin toimittaja Meri Nykänen ja valokuvaaja Katja Tähjä vierailivat hämeenlinnalaisessa saattohoitokodissa. Juttu julkaistiin Noste-lehdessä 3/2014.

lue lisää

Karkotetut

Mitä tapahtuu siirtolaisille, jotka EU-valtiot pakottavat takaisin kotimaihinsa? Kuvapainotteinen tietokirja antaa äänen häädetyille.

lue lisää

Noon Nosteessa

Noonin valokuvaaja Laura Ojan ja toimittaja Meri Nykäsen reportaasi Helsingin kodittomista Noste -lehdessä 1/2014.

lue lisää