SYKSYN KUVAKOULUTUKSET

 

Järjestön visuaalinen viestintä kuntoon

 

Onko järjestösi(/yhteisösi) visuaalinen ilme selkeä ja tunnistettava? Puhuvatko esitteet, painotuotteet, netti ja some samaa visuaalista kieltä? Kertooko kuvamaailma työstänne oikeita asioita?

 

Visuaalisuuden merkitys viestinnässä kasvaa – ja visuaalisten materiaalien tuottaminen kuuluu järjestöissä yhä useammin myös muiden kuin viestijöiden työnkuvaan. Miten pitää ilme hallittuna, kun tekeminen hajaantuu läpi organisaation?

 

Tässä koulutuksessa saat eväitä järjestön visuaalisen ilmeen johtamiseen, kehittämiseen ja hallintaan sekä tukea ilmeen uudistus- ja freesausprosesseihin.

 

Aamupäivän aiheita mm.

  • Visuaalisen ilmeen peruselementit ja niiden hyödyntäminen
  • Graafinen ohjeistus ja aineistopankit
  • Visuaalisen ilmeen uudistaminen: prosessin käynnistäminen ja vaiheet

 

Kenelle? Koulutus on tarkoitettu järjestöjen ja yhdistysten viestijöille tai viestinnän suunnasta ja resursseista päättäville ja sitä kehittäville.

 

Ajankohta: 15.11. klo 9–13

Paikka: Arkadia Bookshop, Nervanderinkatu 11, Helsinki

Ryhmän koko: Max 10

 

Kouluttajat

 

Anne-Mari Ahonen on graafinen suunnittelija ja art director, jolla on 20 vuoden kokemus visuaalisen viestinnän alalta. Hän on työskennellyt graafisen suunnittelun toimistoissa, kirjankustantamoissa sekä useissa aikakauslehdissä ja lehtitaloissa. Hän saanut mm. Vuoden kaunein kirja -palkinnon (2017).

 

 

Noora Jokinen on järjestöviestinnän ammattilainen, joka kouluttaa ja sparraa yhteiskunnallisia toimijoita niiden viestinnän kehittämisessä, kehittämisprosessien läpiviemisessä ja viestinnän käytännön toteutuksessa. Noora on työskennellyt 15 vuotta viestinnän eri tehtävissä: toimittajana, tiedottajana, viestintäpäällikkönä ja alan yrittäjänä. “Kokemukseni on, että visuaalisen viestinnän merkitys ymmärretään järjestöissä hyvin. Uudistaminen ja fiksujen työtapojen kehittäminen jäävät kuitenkin liian usein järjestötyön hektisen arjen jalkoihin. Tähän haluamme koulutuksessa antaa mahdollisimman käytännöllisiä vinkkejä, jotka voit ottaa heti käyttöön”, Noora sanoo.  

 

 

Hinta

Yhden koulutuksen hinta:

  • 190 euroa (sis alv 24%) Hinta sisältää aamukahvin, pientä purtavaa ja koulutuksen materiaalin sähköisessä muodossa.

Yhteishinnat:

  • 2 koulutuskertaa/2 osallistujaa samasta organisaatiosta 340 euroa (sis. Alv 24 %)
  • 3 koulutuskertaa/3 osallistujaa samasta organisaatiosta 510 euroa (sis. alv 24 %)

 

Ilmoittaudu tällä lomakkeella.

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta kaksi viikkoa ennen koulutusta. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, osallistujalta peritään 50 % koulutuksen hinnasta.

 

Takaisin