_MG_1940

 

 

Kestävän elämän aikakauslehti Huili löysi uuden kustantajan

Tiedotusvälineille

14.1.2016

Suomen ensimmäinen ja ainoa kestävän elämäntavan aikakauslehti Huili on löytänyt uuden kustantajan. Huilin kustantajana aloittaa tammikuussa helsinkiläinen Noon Kollektiivi ja sen taustalle perustettava Noon Viestintä Oy.

 

Huilin perustaja, kustantaja ja päätoimittaja Riikka Suominen siirtyi joulukuussa päätoimittajaksi Vihreä Lanka -lehteen. Suomisen Ekoyhtiö Huili Oy myy Huilin brändin ja liiketoiminnan Noon Viestintä Oy:lle.

 

”Olen tehnyt Huilia yli viisi vuotta. Minun on aika siirtyä eteenpäin ja olen iloinen, että lehti jatkuu hyvissä käsissä”, Suominen sanoo.

 

Noon Kollektiivi on yhteiskunnalliseen viestintään ja journalismiin erikoistunut ryhmä kokeneita toimittajia, kuvajournalisteja, graafisia suunnittelijoita ja viestijöitä.

 

Noon tekee työtä järjestöjen sekä muiden yhteiskunnallisten toimijoiden kumppanina. Pienet yhteiskunnalliset lehdet, julkaisut ja niiden kehittäminen ovat Noonin osaamisen ytimessä.

 

Huilin uutena päätoimittajana aloittaa tammikuussa toimittaja Hannele Huhtala Noon Kollektiivista. Huhtala toimii päätoimittajana myös Kulttuuri- ja  mielipidelehtien liitto Kultti ry:n julkaisemassa Iso Numero -lehdessä.

 

“Huili on kaunis lehti ratkaisevan tärkeistä asioista. Ilmastonmuutos vaatii meidän kaikkien huomion ja tekoja sen pysäyttämiseksi. Huili kertoo jatkossakin arjen isoista ja pienistä valinnoista, uskaltaa katsoa tarpeeksi kauas tulevaisuuteen ja nostaa esiin rakenteet, ratkaisut ja ratkaisijat. Uskomme, että kestävä elämä voi olla helppoa, hauskaa ja innostavaa”.

 

Huili on journalistisin kriteerein toimitettu kestävän elämäntavan aikakauslehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Huili aloitti vuonna 2011 ekosähköyhtiö Kraft&Kulturin asiakaslehtenä. Vuodesta 2012 Huilia on julkaissut sen tekijöiden perustama kustantamo Ekoyhtiö Huili Oy. Vuonna 2013 Kultti ry valitsi Huilin Vuoden laatulehdeksi.

 

Lisätietoa:

Hannele Huhtala, päätoimittaja

Huili-lehti / Noon Kollektiivi

hannele.huhtala@huililehti.fi

040 572 7506

 

Noora Jokinen, toimitusjohtaja

Noon Viestintä Oy

 

Riikka Suominen

riikka.suominen@vihrealanka.fi

045 857 2626

Edellinen
Seuraava