Huili. Nokian ekofirmat. Tehdas 108. Kuvattu 11.2.2016 Nokialla. Kuva: Laura VesaHuili. Nokian ekofirmat. Tehdas 108. Kuvattu 11.2.2016 Nokialla. Kuva: Laura Vesa

 

Ihka ensimmäinen Noon Kollektiivin tekemä ja julkaisema Huili-lehti on ilmestynyt.

 

Huili on Suomen paras ja ainoa kestävän elämän aikakauslehti. Lehti näyttää, ettei ekologisen elämän tarvitse olla käpyjen syöntiä.

 

Huilin päätoimittaja on Hannele Huhtala. Lehden myötä Noon Kollektiivi perusti myös osakeyhtiön: Noon Viestintä Oy:n, jonka toimitusjohtajana aloitti Noora Jokinen. Olemme innoissamme kaikesta uudesta!

 

Kevään Huilissa käsitellään särkikalojen hyötykäyttöä ja mennään metsään kirjailija Anni Kytömäen kanssa. Metsäretken valokuvaajasi Noonin palkittu kuvaaja Laura Oja ja jutun kirjoitti Noonin toimittaja Meri Nykänen. Kotimaan reportaasi käsittelee Nokian Neulomoa, joka on perusteilla Nanson entiseen tehtaaseen Nokian kaupunkiin. Nokian Neulomo vaihtaa tehtaan linjaa kohti luomua. Kolumnistina aloitti kirjailija Iida Rauma.

 

Huilista löytyy myös kaksi uutta palstaa: Huili leipoo esittelee parhaat leivontareseptit, kokkina tamperelainen keittokirjailija ja eläinoikeusaktivisti Satu Saunio. Toinen uutukainen on Korjaussarjakollektiivin palsta vaatehuollosta.

 

Huilia saa Helsingin Akateemisesta kirjakaupasta ja kymmenistä putiikeista yhdeksällä eri paikkakunnalla. Parhaiten tämän kestävän ja kauniin lehden saa tilaamalla sen suoraan kotiin: https://holvi.com/shop/ekohuili/ tai meilaamalla osoitteeseen: tilaajapalvelu@huililehti.fi.

 

Edellinen
Seuraava